loading...
بتادانلود | دانلود فیلم دانلود سریال دانلود آهنگ
س.م.م بازدید : 407 شنبه 09 آذر 1398 نظرات (0)

طرز تهیه و آماده سازی تارت انار بی اندازه خوشمزه ویژه شب یلدا

آموزش طرز تهیه تارت انار فوق العاده لذیذ و پرطرفدار

طرز تهیه تارت انار

تارت در اصل نوعی شیرینی است که معمولا از مواد پر کننده مانند خامه و یا کرم پاتیسیر برای پر کردن آن استفاده می ‌شود. روی تارت‌ ها باز است و از ماده اصلی شیرینی یعنی خمیر تشکیل نشده ‌است. برای تزیین روی تارت ‌ها ممکن است از انواع میوه و یا از مواد نمکی و غیرشیرین مانند مرغ، میگو، سبزیجات و غیره استفاده شود.  تفاوت اصلی تارت با انواع کیک در آن است که نان تارت بدون پف عمل می‌آید. در صورتی که در خمیر تارت شکر وجود داشته باشد برای شیرینی ‌جات و در صورت عدم استفاده از شکر برای انواع غذاها به کار برده می ‌شود. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه تارت انار ویژه شب یلدا را آموزش دهیم. هم اکنون شما می توانید برای دیدن این آموزش به ادامه مطلب مراجعه کنید…

مواد لازم:

آرد  250 گرم

کره  125 گرم

شکر  1/2 پیمانه

زرده تخم مرغ  1 عدد

شیر  1/4 پیمانه

نمک  نوک قاشق چای خوری

دارچین  1/2 قاشق چای خوری

 

طرز تهیه تارت انار:

ابتدا آرد، نمک، دارچین و کره را با هم ترکیب و با نوک انگشت مخلوط می کنیم تا ذرات آرد مانند خرده نان دانه دانه شود. حال شکر، زرده تخم مرغ و شیر را مخلوط کرده به آرد اضافه می کنیم تا خمیر به دست نچسبد. خمیر را درون یک نایلون گذاشته و به مدت 30 الی 60 دقیقه داخل یخچال استراحت می دهیم. بعد از آن، خمیر آماده را قالب زده به صورتی که از دهانه ی قالب تارت، کمی بزرگتر باشد. خمیر را داخل قالب انداخته و فیکس قالب کرده و لبه های آن را می بریم و سپس روی خمیر را چنگال می زنیم. توجه داشته باشید که هرچه خمیرنازک تر باشد تارت ما خوشمزه تر خواهد شد. همچنین سعی کنید لبه ی خمیر از کف آن ضخیم تر باشد. ظرف حاوی خمیر را داخل فری که از قبل گرم کرده ایم با دمای 180 درجه سانتی گراد به مدت 30 الی 40 دقیقه قرار می دهیم. بعد از آماده شدن تارت می توانید داخل آن را با خامه ی زده شده یا کرم پاتیسیر و یا مخلوطی از این دو پر کنید که باعث می شود تارت ما بسیار لذیذ شود. سپس روی فلینگ را با دانه های انار، توت فرنگی و یا آلبالو به دلخواه تزیین کنید. سپس یک بسته ژله ی انار را با 1/5  لیوان آب جوش روی بخارکتری و یا ماکروفر حل کنید و اجازه دهید تا در دمای محیط  خنک و نیم بند شود ولی  دقت کنید تا ژله نبندد. در نهایت ژله ی نیم بند را با قاشق روی میوه ها ریخته و تارت را داخل یخچال به مدت یک ساعت قرار داده و سپس سرو کنید. نوش جان

 

منبع: دوستی ها

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
درباره ما
بتادانلود بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد.
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2197
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 356
  • آی پی دیروز : 195
  • بازدید امروز : 1,922
  • باردید دیروز : 1,077
  • گوگل امروز : 7
  • گوگل دیروز : 3
  • بازدید هفته : 2,999
  • بازدید ماه : 7,367
  • بازدید سال : 146,915
  • بازدید کلی : 1,512,230