آموزش طرز تهیه مرغ یونانی یک غذای متفاوت و بی اندازه خوشمزه
دستور پخت و آماده سازی مرغ یونانی فوق العاده پرطرفدار
آشپزی یونانی یکی از گونه های آشپزی مدیترانه ای است که برخی ویژگی های آن با آشپزی ترکی، ایتالیایی و آشپزی بالکانی مشترک می باشد. مواد اولیه پر مصرف در آشپزی یونانی معمولا زیتون، روغن زیتون، انواع سبزیجات، پنیر، بادمجان، ماست، غلات و نان، ماهی، گوشت و مرغ است. جالب است بدانید که بیشتر خوراک های یونانی با نان پیتا سرو میشوند. آشپزی یونانی دارای پیشینه بسیار دراز مدتی است و بسیاری از غذاهای غربی از آن بازخورد گرفته اند. همچنین نخستین کتاب آشپزی به دست یک یونانی و حدود 320 سال پیش از میلاد نوشته شده است. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه مرغ یونانی فوق العاده پرطرفدار را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش خوشمزه به ادامه مطلب مراجعه کنید…
دستور پخت و آماده سازی غذاهای یونانی
مواد لازم:
سینه مرغ یا ران مرغ بدون استخوان 500 گرم
پیاز کوچک 1 عدد
ماست نصف لیوان
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده 2 حبه
جعفری 100 گرم
لیمو ترش 1 عدد
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیاز را با جعفری و سیر داخل خرد کن ریخته و ریز می کنیم سپس ماست، نمک و فلفل را اضافه می کنیم. حال با رنده ریز پوست لیموترش را داخل مواد رنده کنید به صورتی که فقط قسمت زرد رنگ آن رنده شود. سپس 1 الی 2 قاشق غذاخوری آب لیموترش را همراه با روغن زیتون به این ترکیب اضافه می کنیم. اکنون تکه های مرغ را با مواد به خوبی مخلوط کرده و در کیسه ای گذاشته و سر کیسه را کاملا گره زده و برای حداقل 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. فر را روی حرارت 190 درجه گرم کرده و مرغ ها را داخل ظرف مورد نظر خود چیده و مواد مرینت را روی آن ها بریزید سپس آن ها را با فویل پوشانده و داخل فر قرار دهید. در نهایت بعد از حدود 45 الی 60 دقیقه زمانی که مرغ ها طلایی رنگ شدند آن ها را از فر خارج کرده و به صورت دلخواه تزیین و سپس سرو کنید. نوش جان
منبع: دوستی ها