طرز تهیه و آماده سازی ذرت مکزیکی فوق العاده پرطرفدار و خوشمزه
نحوه درست کردن ذرت مکزیکی خانگی بی نهایت دلچسب
ذرت مکزیکی از خوردنی های بسیار پرطرفدار در کشور مکزیک است که توسط دکه ها و مغازه های فروش ذرت عرضه می شود. در ایران نیز ذرت مکزیکی از تنقلات و خوراکی های بسیار پرطرفدار است که در کیوسک های مخصوصی به صورت تازه به فروش می رسد. با اینکه این خوردنی با نام ذرت مکزیکی در ایران شناخته شده و فروخته می شود، ولی طرز تهیه آن در ایران متفاوت است، به این صورت که در دستور پخت آن عموما قارچ و پودر آویشن به کار می رود. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه ذرت مکزیکی فوق العاده پرطرفدار را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن این آموزش جذاب به ادامه مطلب مراجعه کنید…
نحوه درست کردن ذرت
مواد لازم:
کنسرو ذرت 1 قوطی
کره 2 قاشق سوپ خوری
قارچ 5 عدد
پنیر موتزارلا 1 بسته
سس مایونز 4 الی 5 قاشق سوپ خوری
آبلیمو به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
نمک به میزان لازم
پودر آویشن به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا درون ظرفی تا نصفه آب ریخته و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید سپس کاسه ای را روی آب در حال جوشیدن قرار داده تا گرم شود. حال کره یا روغن را درون این کاسه بریزید سپس ذرت های کنسروی را به آن اضافه کنید. در این مرحله قارچ ها را ورقه ورقه کرده و کمی تفت دهید و به ذرت ها اضافه کنید. اکنون روی کاسه را پوشانده و چند دقیقه اجازه دهید تا ذرت و قارچ ها داغ شوند. پس از آن آویشن، سس مایونز، آبلیمو، فلفل و نمک را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در نهایت هم پنیر موتزارلا را اضافه کرده تا با حرارت مواد، پنیر آب شود. حال ذرت را درون ظرف مورد نظر خود ریخته و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم:
- در صورت تمایل می توانید از پودر سیر هم در ذرت مکزیکی استفاده کنید.
- برای تهیه ذرت می توانید از بلال و یا ذرت منجمد نیز استفاده کنید.
منبع: دوستی ها