طرز تهیه کتلت لندنی یک غذای متفاوت و فوق العاده خوشمزه
آموزش دستور پخت کتلت لندنی پرطرفدار و بسیار لذیذ
کتلت یا کوکو یکی از غذاهای معروف در آشپزی ایرانی است که از انواع غذاهای پرسی می باشد. کتلت انواع متفاوتی دارد که در تهیه آن می توان از سبزی، گوشت، مرغ، سیب زمینی و یا حبوبات استفاده کرد. این غذا یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار و خوشمزه در میان ایرانیان است و به شیوه های متنوع و به دلخواه تهیه و سرو می گردد. این غذا معمولا بدون برنج و با نان سرو می گردد و دارای ارزش غذایی بالایی می باشد. حال در این مطلب قصد داریم تا دستور پخت کتلت لندنی بی نهایت خوش طعم را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن طرز تهیه این کتلت متفاوت به ادامه مطلب مراجعه کنید…
آموزش دستور پخت
مواد لازم:
آرد به میزان لازم
پنیر گودا رنده شده 100 گرم
تخممرغ 1 عدد
کلم سفید 200 گرم
شیر 1/4 پیمانه
کره 20 گرم
سیب زمینی آب پز 400 گرم
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
طرز تهیه کتلت:
ابتدا سیب زمینی ها را آبپز کرده و تا زمانی که هنوز داغ هستند با کره، شیر، نمک و فلفل مخلوط و پوره کرده سپس کنار می گذاریم تا سرد شود. حال پوره سیب زمینی را با کلم سفید ریز شده، تخم مرغ و پنیر کاملا مخلوط می کنیم. در این مرحله دقت کنید که میزان نمک و فلفل مایه کتلت را چشیده و از اندازه بودن آن ها اطمینان حاصل کنید. اکنون مایه کتلت را به قسمت های مساوی تقسیم کرده و به آن ها شکل دهید سپس کف یک سینی که از قبل با نایلون پوشیده شده است قرار داده و سینی را حداقل به مدت 30 دقیقه درون یخچال بگذارید تا مایه سفت شده و فرم بگیرد. حال داخل تابه ی مورد نظر خود روغن ریخته و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس کتلت ها را به آهستگی در آرد زده و هر طرف آن را به مدت 3 الی 4 دقیقه در روغن سرخ کنید. هنگامی که روی کتلت ها برشته و طلایی رنگ شد، از روغن بیرون آورده و با سس دلخواه خود سرو کنید. نوش جان
نکات مهم:
- شما می توانید به جای استفاده از کلم سفید از کلم بروکلی و یا سبزی دلخواه خود در این مدل از کتلت استفاده کنید.
- اگر طعم پنیر را در این کتلت نمی پسندید می توانید آن را از مواد اولیه حذف کنید.
منبع: دوستی ها