دستور پخت و تهیه ناگت مرغ خانگی بی اندازه خوشمزه و پرطرفدار
آموزش آماده سازی ناگت مرغ بسیار آسان و سالم خانگی
ناگت مرغ یا لقمه مرغ یک محصول فرآوری شده از گوشت مرغ است که در دسته فست فودها قرار دارد و جزو غذاهای خوشمزه و پرطرفدار در دنیا می باشد. ناگت مرغ در دهه ۱۹۵۰ توسط رابرت سی. بیکر، یک دانشمند غذا و استاد دانشگاه کرنل، اختراع شد که آن را بدون حق اختراع و به عنوان یک کار پژوهشی در اختیار عموم قرار داد. ابداع دکتر بیکر این اجازه را می داد تا ناگت های مرغ را به هر شکلی درآورد. شرکت تایسون فودز دستور پخت مک ناگت مرغ را در سال ۱۹۷۹ برای مک دونالدز ایجاد کرد و از ۱۹۸۰ فروش آن آغاز شد. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه ناگت مرغ خانگی بسیار لذیذ را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن آموزش این غذا به ادامه مطلب مراجعه کنید…
آموزش آماده سازی ناگت
مواد لازم برای تهیه ناگت مرغ:
سینه مرغ 500 گرم
پیاز متوسط 1 عدد
سیر رنده شده 2 حبه
پنیر پیتزا 100 گرم
پنیر پارمزان 1 قاشق غذاخوری
سس خردل در صورت تمایل 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
پودر سوخاری به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
طرز تهیه ناگت مرغ:
ابتدا سینه مرغ خام را با پیاز، پنیر پیتزا،پنیر پارمزان، سیر، خردل، نمک و فلفل در غذاساز ریخته تا خمیر چسبناکی به دست آید. توجه داشته باشید که اگر غذاساز در دسترس نبود می توانید مرغ را چرخ کرده و با بقیه مواد خوب ورز دهید. حال در این مرحله پودر سوخاری را در ظرفی ریخته و خمیر ناگت را داخل آن پهن کنید سپس روی خمیر را نیز به پودر سوخاری آغشته کرده و به شکل دلخواه قالب بزنید و در نهایت ناگت ها را در روغن سرخ کنید. ناگت مرغ خانگی خوشمزه ما آماده است و می توانید آن را با انواع سس ها سرو کنید. نوش جان
منبع: دوستی ها