X میرنیوز نکس وان کلیپ ویدیاب کلیپ جدید ویدجین

بتادانلود | دانلود فیلم دانلود سریال دانلود آهنگ

طرز تهیه میگو پفکی

بازدید : 828 سه شنبه 13 اسفند 1398 نظرات
طرز تهیه میگو پفکی

طرز تهیه و آماده سازی میگو پفکی فوق العاده خوشمزه و پرطرفدار

نحوه درست کردن میگو پفکی یک غذای مقوی و دلچسب

طرز تهیه میگو پفکی

غذاهای دریایی به خصوص ماهی و میگو جزو مواد غذایی هستند که به دلیل دارا بودن فسفر، پروتئین، امگا 3 و آهن، پزشکان افراد را به مصرف مکرر آن ها توصیه می کنند. اما همانطور که می دانید غذاهای دریایی با وجود سالم و مفید بودن به دلیل بو و طعم خاصی که دارند طرفداران خاص خود را داشته و همه ی افراد به این نوع از غذاها علاقه ای ندارند. باید بدانید که یکی از دلایل عدم تمایل برخی افراد به غذاهای دریایی نوع طبخ آن می باشد که در بسیاری از موارد به خوبی طعم دار نشده و بوی آن گرفته نمی شود در نتیجه افراد به خصوص کودکان علاقه ای به خوردن آن ندارند. در چنین مواقعی بهترین کار استفاده از روش های طبخی می باشد که نه تنها بوی زهم غذاهای دریایی را به کلی از بین می برند بلکه با طعم فوق العاده ای که به آن ها می بخشد باعث شده تا در میان همه افراد به خصوص کودکان طرفداران زیادی داشته باشند. حال در این مطلب قصد داریم تا طرز تهیه میگو پفکی فوق العاده جذاب را آموزش دهیم. هم اکنون می توانید برای دیدن طرز تهیه این غذای لذیذ و دلچسب به ادامه مطلب مراجعه کنید…

نحوه درست کردن میگو

مواد لازم:

میگو  500 گرم

آرد سفید  به میزان لازم

آبلیموی تازه  2 قاشق غذاخوری

پیاز بزرگ  1 عدد

بیکینگ پودر  1/2 قاشق چای خوری

دلستر ساده  1 پیمانه

آب  1 لیوان

زعفران دم کرده  به میزان لازم

پودر زنجبیل  به میزان لازم

نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

پودر سیر به میزان لازم

روغن سرخ کردنی به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا پیاز را حلقه کرده و همراه با میگوها، آبلیموی تازه، نمک، فلفل سیاه، زعفران و پودر زنجبیل مخلوط کرده و اجازه دهید تا حدود 2 ساعت داخل یخچال باقی مانده و مزه دار شوند. در مرحله بعدی آب و دلستر را در ظرف موردنظر خود با یکدیگر مخلوط کرده سپس نمک و پودر سیر را به آن ها اضافه کنید. حال آرد را کم کم و تا جایی که غلظت خمیر مانند غلظت حلیم شود به ترکیب قبلی اضافه کنید پس از آن بیکینگ پودر را اضافه کرده و به آرامی مخلوط کنید. در مرحله بعدی میگوهای مزه دار شده را در مواد ریخته سپس حلقه های پیاز را از هم جدا کرده و آن ها را هم به مواد اضافه کنید سپس به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید. حال روغن سرخ کردنی را در ظرفی گود ریخته و اجازه دهید تا کاملا داغ شود سپس میگوها را داخل آن سرخ کنید. پس از اینکه میگوها را از داخل روغن خارج کردید آن ها را بر روی دستمال و یا توری روغن گیر قرار داده تا روغن اضافی آن ها گرفته شود. در نهایت میگوها را با سس دلخواه خود سرو کنید. نوش جان

 

نکات مهم:

  • اگر علاقه دارید تا میگوها تند شوند می توانید در ترکیب مواد از فلفل قرمز هم استفاده کنید.
  • می توانید به جای استفاده از دلستر از آب گازدار استفاده کنید.

 

منبع: دوستی ها


جدید ترین مطالب

طراحی شده توسط سید محمد میرعالی | اکشن دانلود | دانلود فیلم ، سریال و کارتون دوبله فارسی